Camper bekleding, Fiat Sun Living

Van de camper de gehele bekleding vernieuwd. De stoelen in de cabine, de treinzit en alle panelen zijn voorzien van nieuw kunstleer. Origineel was alles met stof bekleed. Een voordeel van kunstleer t.o.v. stoffen bekleding is natuurlijk dat het makkelijker schoon te maken en te houden is. Omdat de camper ook is bestemd voor de verhuur is dit een logische keuze geweest.

Voor

Na

De treinzit is bekleed in 2 kleuren en de rand is voorzien van een bies uitgevoerd in dezelfde kleur als de middenbanen van de zitting. De turquoise middenbanen en panelen zijn voorzien van een ruitpatroon uitgevoerd in een geel stiksel, passend bij de gele kleur van de treinzit.

De stoelen in de cabine zijn eveneens van kunstleer voorzien i.p.v. het originele stof. De stoelen zijn uitgevoerd in een cognac kleur en voorzien van een ruitpatroon in zwart stiksel. De randen zijn tevens afgewerkt met een enkel sierstiksel. De hoofdsteunen waren origineel niet bekleed. Deze zijn op maat gemaakt.