Stoel Hitachi graafmachine

Voor ‘Klussenbedrijf Arco de Visser’ de stoel uit een Hitachi graafmachine opnieuw bekleed. Door intensief gebruik was de stof van de stoel volledig doorgesleten, om verdere schade aan de stoel te voorkomen is deze volledig nieuw bekleed.

De stoel mocht naar eigen inzicht van nieuwe bekleding worden voorzien. Omdat de stoel veel vuil te voorduren krijgt is gekozen voor een zwart kunstleder, dit is eenvoudig af te nemen en makkelijker schoon te houden/krijgen dan stoffen bekleding. Om het geheel ook een leuke uitstraling te geven is gekozen voor een contrasterend rood sierstiksel.

De stoel zoals deze binnenkwam:

Zowel de zitting als de rugleuning zijn volledig doorgesleten.

20140906_093205 (800x571) (640x457)

En onderstaand zoals deze weer terug naar de klant is gegaan:

Voor en na:

 tag arco

“De kraanstoel is echt schitterend gelukt! Bedankt.”
Arco de Visser